Наше бачення:

Бути одним зі світових лідерів аграрного ринку в галузі птахівництва, що демонструє стійке фінансово-економічне та операційне зростання завдяки постійному підвищенню ефективності бізнесу. Основу нашого успіху становлять люди, прогресивна модель бізнесу, ефективні управлінські рішення та сучасні передові технології.

Наші цінності:

Мотивація. Щире бажання професійно розвиватися і здобувати нові навички – саме те, що шукає МХП у членах своєї «команди мрії». Холдинг, своєю чергою, інвестує в забезпечення добробуту співробітників, щоб дати їм ресурс для поповнення внутрішніх сил.

Адаптивність і здатність до вдосконалення. У швидкоплинному світі високих технологій спеціалісти і робітники мають однаково легко пристосовуватися до всіх нововведень. Компанія ж як лідер галузі постійно впроваджує в роботу найсучасніші рішення.

Професіоналізм. Незалежно від освіти та досвіду роботи кожному співробітнику необхідно щодня вдосконалювати свою майстерність, освоюючи всі тонкощі обраної професії. А компанія забезпечує для цього всі необхідні умови.

Орієнтація на результат. Для команди не має значення, яким багатообіцяючим здавався проект у процесі реалізації, якщо поставлена мета не була досягнута. Менеджери при цьому повинні вміти формулювати зрозумілі цілі: щоб працювати на результат, потрібно знати, до чого прагнути.

Відкритість. Робота всього холдингу побудована на принципах прозорості, тому підсумки роботи його підприємств доступні всім співробітникам, споживачам, партнерам, інвесторам і державі.