Наше бачення

Ми – українська компанія, що динамічно розвивається, будуючи свою діяльність на основі унікальної моделі вертикальної інтеграції.

Ми – лідер на аграрному ринку країни в галузі птахівництва, і стрімко нарощуємо потужності виробництва курятини.

Наші підприємства побудовані й оснащені за останнім словом техніки.

Наші люди володіють унікальними для галузі знаннями та досвідом.

Основа нашого успіху – це люди, інвестиції, бізнес-модель, ефективність менеджменту та передові технології.

Наші цінності

Професіоналізм

Більше 30 тисяч висококваліфікованих працівників та спеціалістів забезпечують роботу наших підприємств, яких у складі компанії нараховується близько 30. Володіючи глибинними професійними знаннями, вони відповідально та добросовісно ставляться до своїх обов’язків, виконуючи завдання керівництва якісно та вчасно.

Ми підтримуємо виробничі ініціативи, які проявляють співробітники будь-якого рівня відповідальності. Компанія прагне найкращих результатів, оптимально використовуючи людські, природні та фінансові ресурси.

Відповідальність

В основі нашої діяльності – розуміння того, що вона повинна відповідати інтересам і потребам суспільства. Відповідаючи за якість нашої роботи, дотримуючись корпоративних норм, економно та ефективно використовуючи ресурси, а також зберігаючи чистоту довкілля, ми несемо відповідальність за тих, хто формує і забезпечує успіх нашої компанії.

Прагнення вдосконалюватися

Усі наші співробітники працюють в умовах максимального сприяння розвитку їх таланів та здібностей. Завдяки найбільш перспективним технологіям ми вдосконалюємо як виробничі, так і управлінські процеси. Працюючи в успішній компанії, що динамічно розвивається, наші співробітники відчувають упевненість у завтрашньому дні. Разом ми робимо значний внесок у розвиток України. Відкритість Визначивши відкритість як одну з базових цінностей компанії, ми створюємо атмосферу довіри та ефективної співпраці, регулярно публікуючи новини про всі важливі події МХП. Вони доступні як співробітникам компанії, так і нашим партнерам, акціонерам та іншим зацікавленим у нашій діяльності сторонам.

Відкритість

Визначивши відкритість однією з базових цінностей нашої компанії, ми створюємо атмосферу довіри та ефективного співробітництва, регулярно публікуючи новини про важливі події розвитку МХП. Вони доступні як співробітникам компанії, так і нашим партнерам, акціонерам і іншим, зацікавленим у нашій діяльності сторонам.

Наша діяльність побудована на принципах, зрозумілих і нашим співробітникам, і партнерам.