МХП — провідний виробник українського ринку м'яса. Високі темпи зростання за всіма бізнес-напрямами — наша стратегічна мета.

Ми пишаємося тим, що МХП:

1. Провідний виробник м'яса птиці в Європі з одним із найсильніших продуктових брендів в Україні.
  2. Один з найбільших виробників зерна в Україні зі значним потенціалом зростання.
  3. Найбільший виробник на ринку м'ясопереробки в Україні.

Стратегія МХП

Контроль за витратами виробництва

Ми завжди контролюємо витрати. Собівартість виробництва продукції птахівництва МХП одна з найнижчих у галузі.

Будівництво сучасних підприємств

Ми продовжуємо інвестувати в сучасні виробничі потужності та обладнання, щоб підтримати статус сучасного та інноваційного європейського виробника.

Збільшення земельного банку

Це один із найважливіших складників нашої вертикально інтегрованої бізнес-моделі. У планах компанії на 2016 р. — можливе збільшення земельного банку на 50 тис. га. на території України.

Збільшення частки присутності на ринку

Український ринок продуктів м’ясопереробки поступово розширюється. Займаючи стійку позицію на ринку м’ясопереробки, ми прагнемо розширити асортимент та завоювати більшу частку даного сегменту. Ми пропонуємо широкий асортимент смачної, високоякісної, безпечної продукції. Зокрема продукцію. з доданою вартістю, наприклад, страви швидкого приготування та напівфабрикати.

Просування торгових марок

Ми продовжуємо підтримувати наші торгові марки через цільову рекламу, яка забезпечує їм високу впізнаваність, довіру до продукції МХП, а також веде до подальшого збільшення продажів.

Розширення системи збуту

У планах компанії на наступні п’ять років розширення франчайзингової мережі (станом на 2015 р. – понад 2 000 точок). Також ми плануємо підтримувати баланс роздрібних продажів між франчайзинговими магазинами та супермаркетами.