"Успішність та лідерські позиції на агропромисловому ринку України компанія «Миронівський хлібопродукт» здобула у надзвичайно короткий термін. Запорука нашого успіху — у стратегічному капіталі: в МХП завжди і на всіх рівнях цінували професіоналізм — від топ-менеджменту до стажерів та молодих спеціалістів.

Саме останні мають найбільші можливості в «Миронівському хлібопродукті»: коли високо мотивований та розумний випускник українського вишу робить крок назустріч МХП — МХП робить крок у відповідь. Окрім реальних кар’єрних перспектив, ми пропонуємо своїм працівникам усі ті гарантії, які дозволяють їм усі сили присвятити роботі та професійній самореалізації. Якщо ти готовий працювати і ставати найкращим спеціалістом не тільки в Україні, але й у світі, якщо твої професійні амбіції надзвичайно високі, то в нашій компанії для тебе обов’язково знайдеться гідне місце, великі перспективи та відповідна винагорода" — Юрій Косюк, Голова правління ПАТ "Миронівський Хлібопродукт"

Програми

Почни кар'єру з МХП

Наша мета - показати майбутнім ветеринарам, лікарям, механікам, технологам, агрономам, зоотехнікам, що їх професії цікаві, перспективні та необхідні агропромисловим виробництвам.

Ми у соціальних мережах: Facebook, Vkontakte

Вакансії

Компанія шукає гарних працівників, що є професіоналами своєї справи.
Детальну інформація про відкриті вакансії у групі компаній МХП ви знайдете за посиланням нижче.

Матеріали

Як один з найбільших роботодавців в Україні ми прагнемо створити безпечні та сприятливі умови для всіх наших співробітників, піклуюємося про підвищення рівня їхнього професіоналізму, зміцнення здоров'я та добробут у цілому.

Центральний офіс:

ПАТ «Миронівський хлібопродукт»