ТМ «Бащинский» – торговельна марка з широким асортиментом м’ясних продуктів, що виробляються на потужному сучасному м’ясокомбінаті ПрАТ «Український бекон». Підприємство розташоване в Донецькій області і входить до десятка найбільших м’ясопереробних підприємств України. До складу МХП підприємство ПрАТ «Український бекон» увійшло в 2008 році. М’ясопереробний комплекс має найновіше обладнанням провідних світових виробників.

Уже багато років поспіль на нашому виробництві люди щиро ставляться до своєї справи та підвищують майстерність створення найсмачніших м’ясних продуктів. На користь продукції під ТМ «Бащинський» – використання свіжої охолодженої сировини м’яса курки. На підприємстві ведеться постійна робота з розробки нових продуктів для задоволення вимогливих потреб споживачів.

Наші майстри вміло поєднують свій досвід і технологічні досягнення з ретельно дібраною м’ясною сировиною та вишуканими спеціями, створюючи власні унікальні рецепти для продуктів ТМ «Бащинський», які мають чудову якість та оригінальний смак.

Cтаном на 2015 рік асортимент продукції нараховує 170 позицій, які виготовляються під такими торговими марками:

1. «Бащинський»:

• м’ясні делікатеси зі свинини і м’яса птиці;
  • варені ковбаси, сардельки, сосиски, паштети, шашлики;
  • напівфабрикати із м’яса птиці, напівкопчені ковбаси.

2. «Європродукт»:

• пельмені, варені колбаси, сосиски, сардельки.

3. «Наша Ряба»:

• охолоджене м’ясо птиці.

4. HoReCaSelect™:

• варено-копчені частини птиці.

5. ARO™:

• варено-копчені частини птиці, сосиски, варені ковбаси.

6. «Ситний ряд™»:

• варено-копчені частини птиці.

7. «АШАН™»:

• напівкопчені ковбаси.

8. «Кожен день™»:

• варені ковбаси, сардельки.

www.bashinskiy.in.ua