Готувати м'ясо? Це – «ЛЕГКО!»

В середньому кількість щоденних завдань людини збільшилася в п'ять разів за останні 30 років. Все, що дає людині можливість звільнити більше часу користується попитом: швидкий транспорт, побутові послуги, «розумні» прилади для дому та особливо важливо - попередньо приготовані продукти в форматі «Тільки розігріти». Зростаюча популярність заморожених готових страв у всьому світі пояснюється значним збільшенням його якості та зручністю в споживанні.

Продукція ТМ «Легко!» – це понад 25 асортиментних позицій, які повністю відповідають цій потребі. Справжньою гордістю є продукти з відбірного філе «Нагетси», «Котлета По-Київськи», унікальний для ринку продукт «Стріпси» та «Курячий Попкорн».

Завдяки швидкості та легкості приготування продукції ТМ «Легко!», люди, які хочуть проводити більше вільного часу з родиною та близькими, отримують якісний продукт з натуральної м’ясної сировини, виготовленої на підприємствах ПАТ «МХП».

Основними перевагами готових заморожених страв ТМ «Легко!» є те, що це повністю готові продукти, які треба тільки розігріти. Вони не містять консервантів, а для їх приготування були використані тільки натуральні спеції та прянощі.

З лютого 2006 року, вся продукція ТМ «Легко!» виготовляється на МПЗ «Легко» - сучасному, автоматизованому та повністю автономному виробництві у Київський області. Дане підприємство входить до четвірки найбільш високотехнологічних підприємств Європи та не має аналогів на пострадянському просторі.

ТМ «Ситні». М’ясне рішення за розумну ціну

У шаленому ритмі сучасного життя далеко не всі можуть приділити належну увагу домашнім турботам і, тим більше, кухні. У зв’язку з чим виробники продуктів харчування зробили висновки, що попит на продукти швидкого приготування залежить від обсягу вільного часу, який люди можуть приділити приготуванню їжі. Все, що дає людині можливість звільнити більше часу користується попитом, тому зростаюча популярність заморожених готових страв у всьому світі пояснюється значним збільшенням його якості та зручністю в споживанні.

ТМ «Ситні» - це БРЕНД № 1 серед м’ясних напівфабрикатів в Україні. Котлети «Гречаники» та «Їжачки» – найпопулярніші котлети в Україні.

Бути лідером категорії означає завжди розвивати її. Головними конкурентними перевагами є:

• стабільно висока якість продукції за доступною ціною;
  • унікальні рецептури;
  • власна м’ясна сировина, найкращі паніровки та спеції від світових виробників-лідерів.

Продукція ТМ «Ситні» виробляються на сучасному виробництві МПЗ «ЛЕГКО» для тих, хто бажає отримати найкращу якість за доступну ціну.

З 2013 року вся продукція ТМ «Ситні» виготовляється на МПЗ «Легко» – сучасному, автоматизованому та повністю автономному виробництві у Київський області. Дане підприємство входить до четвірки найбільш високотехнологічних підприємств Європи та не має аналогів на пострадянському просторі.