МХП прагне дотримуватися передових стандартів і практик у сфері відносин із інвесторами та фінансових комунікацій. Нашим пріоритетним завданням є підтримання регулярних контактів із нашими інвесторами та надання їм актуальної та повної інформації. Сторінка «Для інвесторів» пропонує цілий ряд веб-ресурсів для поточних і потенційних інвесторів, включаючи інформацію про акції, фінансові звіти, фінансовий календар, аналітичні огляди тощо.

ВОЛОДІННЯ АКЦІЯМИ

Акціонерний капітал компанії MHP S.A. станом на 09.05.08 р. складався з 110 770 000 акцій, номінальною вартістю два євро (€2.00) кожна. У травні 2008 р. компанія MHP S.A. здійснила первинну публічну пропозицію (IPO). Частка акцій у вільному обігу (free float) компанії MHP S.A. станом на 16.05.09 р. складала 22,32% випущеного акціонерного капіталу Компанії. Наші глобальні депозитарні розписки (GDR) котуються на Лондонській фондовій біржі (LSE) під кодом MHPC. Кожна ГДР представляє одну звичайну акцію.

У грудні 2010 року Продаючий Акціонер, компанія з обмеженою відповідальністю, яка діє відповідно до законодавства Кіпру, та знаходиться в бенефіціарній власності Юрія Косюка, який є власником контрольного пакету акцій компанії та Головою правління, успішно завершила пропозицію щодо близько 10% звичайних акцій у формі глобальних депозитарних розписок («ГДР»). Одна ГДР представляє інтерес однієї акції («Пропозиція»). Після завершення угоди пакет акцій Продаючого Акціонера зменшиться до 69,6 млн. звичайних акцій, що складає близько 65% акціонерного капіталу Компанії, за умови, що опціон на перепідписку буде реалізований в повному обсязі.

З 2 лютого 2015 року акції Компанії також розміщені на Українській фондовій біржі.

Проспект-емісії