Екологічна відзнака МХП

29.10.2015

27 жовтня 2015 року під час відкриття Міжнародного форуму GREEN MIND відбулося урочисте нагородження конкурсантів-фіналістів ХIV Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпечність».

Цей Конкурс є громадською ініціативою і проводиться з 2001 року за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України з метою популяризації кращих досягнень вітчизняних підприємств і організацій в галузі екологічних ініціатив та покращення показників екологічної результативності.

Критерії відбору конкурсантів були досить суворими, тому зі 150 заявлених організацій, за результатами регіонального туру, відбір пройшли тільки 35, з яких визначено 9 підприємств і організацій – переможців Конкурсу. Усі переможці отримали пам’ятні дипломи та відзнаки від оргкомітету Конкурсу.

У номінації: «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій і виробництва» нагороджено Публічне акціонерне товариство «Миронівський хлібопродукт». Підприємство несе відповідальність за всі стадії процесу виробництва продукції, постійно модернізуючи технологічні процеси. Від початку будівництва нових підприємств і в ході їх експлуатації одна з головних цілей холдингу – взаємодія з усіма зацікавленими сторонами.

pdf environmental award_rus  Завантажити >
pdf environmental award_ukr  Завантажити >