Fitch підтвердило рейтинг MHP S.A. на рівні «В», прогноз «Стабільний»

11.10.2012

Fitch Ratings – Лондон/Москва підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента («РДЕ») в іноземній валюті MHP S.A. на рівні «В» зі «Стабільним» прогнозом.

Рейтинг обмежений стелею України «В». Також Fitch підтвердив довгостроковий РДЕ компанії в національній валюті на рівні «В+» зі «Стабільним» прогнозом.
Пріоритетний незабезпечений рейтинг за гарантованими облігаціями МХП підтверджено на рівні «В» з рейтингом зворотності активів «RR4».
Підтвердження рейтингів МХП відображає сильні операційні та фінансові показники компанії, які підвищили очікування Fitch у 2011 р. і за минулий період 2012 р.
Рейтинги з огляду на суттєве зниження капіталовкладень з наступного року (після введення в експлуатацію першої черги Вінницької птахофабрики на початку 2013 р., що дозволить збільшити потужності з виробництва курятини, як мінімум, на 50 тис. тонн на рік у межах запланованого збільшення виробництва на 220 тис. тонн до 2015 р.).