Green office в МХП

11.04.2016

Як екологічно відповідальна компанія ПАТ «Миронівський хлібопродукт» започатковує потужний проект Green office, покликаний зосередити увагу всіх працівників компанії на захисті довкілля. Кожен з нас, не виходячи з офісу та виконуючи свої щоденні обов’язки, може зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища – і саме це кожному з нас допомагає реалізувати компанія. З понеділка на кожному поверсі центрального офісу МХП, у зоні розташування принтерів, буде розміщено обладнання для роздільного збору сміття:

• по-перше, це шредер – для подрібнення всіх зайвих паперів, що працюватиме в двох режимах: до 8 аркушів; до 300 аркушів;
  • по-друге, це спеціально розроблена та виготовлена для МХП урна з трьома відділеннями: для органічного сміття, пластику та скла.

Кілька разів на день усі сепаровані відходи видалятиме з урн та шредерів підсобний персонал, що вже пройшов відповідний інструктаж. Після цього відходи пакуватимуться на території офісу та вивозитимуться зусиллями підрядної організації на переробку.

Маленькими зусиллями кожного з нас ми разом можемо зробити чистішим наше місто, а отже – країну і навіть планету в цілому. Адже навколишнє середовище не має кордонів, а екологічна відповідальність кожної людини за власну життєдіяльність – перший крок до чистого та безпечного світу в майбутньому, яке починається сьогодні.