Меморандум про співпрацю між Gezondheid Dienst voor Dieren B.V. (GD) (Нідерланди) і ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

07.04.2016

17 березня 2016 року в Києві компанія Gezondheid Dienst voor Dieren B.V. (GD) (Нідерланди) і ПАТ «Миронівський хлібопродукт» підписали Меморандум про співпрацю. Gezondheid Dienst voor Dieren B.V. (GD) (Нідерланди) - інноваційна голландська компанія, відома не лише на нідерландському, а й на міжнародному ринку. Організація відіграє провідну роль у галузі охорони здоров'я тварин, ветеринарії та тваринництва.

Під час підписання Меморандуму сторони домовилися про те, що компанія GD зобов'язується надавати «Миронівському хлібопродукту» послуги в області:

 моніторингу здоров'я і благополуччя тварин (протягом 2 років голландські експерти з птахівництва відвідуватимуть підприємства клієнта як мінімум 1 раз на місяць, а також надаватимуть цілодобову експертну підтримку в критичних випадках);

 продажу програм управління з метою підвищення сталого виробництва на підставі результатів моніторингу здоров'я і благополуччя тварин;

 проведення сертифікованої навчальної програми для фахівців ветеринарної медицини клієнта відповідно до стандартів якості ЄС / Нідерландів;

 підтримки внутрішніх лабораторних процесів за допомогою проведення кваліфікаційних тестів, навчання за стандартом ISO 17025, передачі даних з інтерпретації результатів досліджень і їх клінічної значущості.

Міністр міжнародної торгівлі та розвитку співробітництва Нідерландів Ліліан Плумен зазначила, що ще в ході першої зустрічі з Міністром аграрної політики і продовольства України Олексієм Павленко, що відбулася рік тому, вони зрозуміли, що Голландія та Україна має дуже багато точок дотику у сфері АПК і неймовірно багато можливостей для спільного розвитку. За цей час з'явилося дуже багато нових ініціатив, багато з них стали успішними. Після підписання Меморандуму голова правління компанії «Миронівський хлібопродукт», Юрій Косюк прокоментував: «Ми добре розуміємо, що робимо. Інвестуючи мільярди доларів у виробничі потужності і нові об'єкти, які є кращими з найкращих, ми пропонуємо європейським споживачам продукцію чудової якості за найкращими цінами. Сьогоднішня угода стане для них додатковою гарантією того, що виробничі процеси МХП повною мірою відповідають європейським стандартам».

Додаткова інформація:

Анастасія Соботюк                                          +38 (044) 207- 99-58

(Київ)                                                                    a.sobotyuk@mhp.com.ua

pdf article_memo_ukr  Завантажити >