МХП спільно з Radar Tech запускає масштабний проект з пошуку та підтримки стартапів

09.10.2017

Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» і технологічний кластер Radar Tech запускають спільний інноваційний акселератор для пошуку та розвитку стартапів у різних напрямках. Проект має всеукраїнський масштаб: пошук ідей та команд буде здійснюватися не тільки у всіх великих містах, а й в декількох менших.

Про це у жовтні під час фіналу корпоративного Телеком-акселератора 2. 0 Radar Tech (Телеком-акселератор реалізується за підтримки компанії «Київстар») у Києві оголосила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом МХП.

Вертикально інтегрована структура МХП з повним циклом виробництва буде сприяти широкому спектру застосування інновацій.

На першому етапі буде відібрано 25 команд, з яких на другому етапі залишаться 10 для повноцінної акселерації. Переможці отримають можливість співпрацювати з МХП. У рамках проекту МХП дасть можливість командам на практиці протестувати свої розробки, запропонує свою експертну думку і менторів.

За словами Ксенії Прожогіної, компанія підтримує дві ключові ідеї даного проекту: «Перша – інновації швидше народжуються в стартапах, ніж в корпораціях. Але в останніх є всі ресурси для того, щоб сприяти розвитку нових продуктів. Великі холдинги та корпорації – це стабільні, успішні бізнеси, яким часто не вистачає динаміки, драйву, «виходу за рамки», властивих стартапам. Ми вирішили підтримати акселератор, щоб корисні, значимі ідеї перетворилися в реальні працюючі проекти. Друга ідея – ми, вертикально інтегрований холдинг, хочемо, щоб подібні проекти не тільки створювалися тут, але і сприяли тому, щоб наша українська талановита молодь залишалася в Україні. Тому ми готові інвестувати», – додала вона.

Старт збору заявок запланований на листопад 2017 року.

Підписатися на новини програми можна вже зараз за посиланням http://radartech.com.ua/mhp/