МХП переміг на Всеукраїнському конкурсі «Екологічна якість та безпека»

27.11.2017

21 листопада 2017 в Києві на Міжнародному форумі INNOVATION MARKET привітали переможців 16-го Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека». У номінації «Розвиток більш чистих технологій виробництва» перемогу здобуло ПАТ «Миронівський хлібопродукт». Нагороду отримував Олександр Семенець, головний еколог компанії.
Конкурс «Екологічна якість та безпека» є громадською ініціативою і проводиться з 2001 р. за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України з метою популяризації кращих досягнень вітчизняних підприємств і організацій в галузі екологічних ініціатив та покращення показників екологічної результативності. Критерії відбору конкурсантів були досить суворими, тому із 96 заявлених організацій за результатами регіонального туру відбір пройшли тільки 24, з яких визначено 6 підприємств і організацій – переможців конкурсу.
Екологічна політика МХП спрямована на ефективне використання природних ресурсів, охорону навколишнього середовища та забезпечення екологічної безпеки виробництва. Особлива увага приділяється використанню відновлювальних джерел енергії. Компанія усвідомлює відповідальність за всі стадії виробництва продукції та постійно модернізує технологічні процеси.
До цього ПАТ «Миронівський хлібопродукт» три роки поспіль перемагало в цьому ж конкурсі, але в номінації «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва».