МХП – переможець конкурсу «Екологічна якість та безпека»

24.10.2016

19 жовтня 2016 під час відкриття Міжнародного форуму GREEN MIND відбулося урочисте нагородження конкурсантів-фіналістів ХV Всеукраїнського конкурсу «Екологічна якість та безпека».
Цей конкурс є громадською ініціативою і проводиться з 2001 року за сприяння Міністерства екології та природних ресурсів України з метою популяризації найкращих досягнень вітчизняних підприємств і організацій в галузі екологічних ініціатив та покращення показників екологічної результативності.
Критерії відбору конкурсантів були досить суворими, тому із 110 заявлених організацій за результатами регіонального туру відбір пройшли тільки 28, з яких визначено 8 підприємств і організацій – переможців конкурсу.
Вручали нагороди переможцям Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України та Святослав Куруленко, президент Спілки екологічних аудиторів України.
В номінації: «Системний підхід до управління та впровадження більш чистих технологій виробництва» нагороджується ПАТ «Миронівський хлібопродукт». Підприємство несе відповідальність за всі стадії процесу виробництва продукції, постійно модернізуючи технологічні процеси. Від початку будівництва нових підприємств і в ході їх експлуатації одна з головних цілей холдингу – взаємодія з усіма зацікавленими сторонами. Нагороду отримав Олександр Семенець, головний еколог підприємства.
Компанія «МХП» перемагає в цій номінації вже третій рік поспіль.