МХП – роботодавець-2017 в агросекторі за версією трьох рейтингів

19.12.2017

Український агрохолдинг МХП – в ТОПі трьох рейтингів «Кращий роботодавець»:
• перше місце в номінації «HR-експансія» та шосте місце в номінації «Стабільний розвиток» в журналі «Бізнес»;
• кращий роботодавець агросектору за версією «Фокусу»;
• єдина агропромислова компанія у списку ТОП-20 кращих «Рейтингу роботодавців України» міжнародного кадрового порталу HeadHunter.

Журнали «Бізнес» і «Фокус», а також міжнародний HR-портал HeadHunter склали рейтинги кращих роботодавців України в різних галузях. Агропромисловий холдинг МХП увійшов у всі три ТОПи, ставши роботодавцем року в агросекторі.
«МХП – лідер у своїй галузі, і досяг цього завдяки внеску кожного члена команди у спільну справу. Те, що холдинг відзначили одразу в трьох рейтингах кращих роботодавців, демонструє сильну HR-стратегію та наявність професійної команди у керма. Коли люди, об’єднані розвиненою корпоративною культурою, розуміють, до чого прагнути, і готові разом працювати на результат, успіх забезпечений», – заявила директор з персоналу та комунікацій МХП Ксенія Прожогіна.

Розвиток технологій і динамічні зміни у світі кожного дня зміщують акценти ринку роботодавців. Компанії, які були кращими ще вчора, завтра можуть опинитися на узбіччі. В топі залишаються ті бізнеси, які чітко розуміють свою мету, передають її всій команді та спільно працюють на результат.

Гідними умовами праці зараз нікого не здивуєш. Вимогливий здобувач роботи має можливість обирати на ринку серед кращих компаній: стабільних, результативних, прогресивних з точки зору технологій і умов праці. Український агрохолдинг МХП, який вже не перший рік впроваджує європейські стандарти на всіх своїх підприємствах, залишив далеко позаду всіх конкурентів.

Компанії-переможці рейтингів оцінювалися за різними критеріями:
• умови праці;
• рівень заробітних плат і система заохочення;
• корпоративна культура;
• перспективи кар'єрного росту тощо.

Український агрохолдинг МХП забезпечує робочими місцями понад 28 тисяч осіб по всій країні. Акції компанії з 2008 року котуються на Лондонській фондовій біржі.