МХП став членом Центру «Розвиток КСВ»

03.10.2012

МХП офіційно став членом української організації «Центр «Розвиток КСВ». Перш ніж прийняти МХП в члени цієї організації, експерти Центру ретельно вивчили та оцінили діяльність компанії рамках корпоративної соціальної відповідальності.

МХП дотримується внутрішній політиці у сфері екології, захисту довкілля, безпеки праці, благодійності, соціальних програм, взаємодії зі стейкхолдерами тощо. «Ми раді, що «Миронівський хлібопродукт» приєднався до Центру, і переконані, що наша співпраця сприятиме як певному розвитку компанії, так і розвитку соціальної відповідальності українського бізнесу в цілому, - коментує Марина Саприкіна, голова правління Центру «Розвиток КСВ».- Адже, на сьогодні, Центр не лише є головним рушієм розвитку КСВ в Україні, а й давно став для багатьох експертів та компаній-партнерів своєрідним майданчиком для навчання, обміну досвідом та вдосконалення стратегій сталого розвитку».
У межах членства компанія братиме участь у заходах та різноманітних ініціативах Центру, присвячених стратегічно важливим питання розвитку КСВ як у бізнесі, так і в Україні в цілому. Учасниками Центру «Розвиток КСВ» також є наступні потужні міжнародні та українські компанії: Carlsberg Ukraine, ПУМБ - Перший Український Міжнародний банк, ТОВ "Емвей Україна", Агропромхолдинг "Астарта-Київ", «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», Japan Tobacco International, Ernst & Young та інші.