МХП знову обирає трактори Fendt

30.07.2014

Більша частина придбаної техніки працюватиме на полях ПрАТ «НВФ «Урожай», що входить до складу холдингу і є одним з найуспішніших рослинницьких підприємств МХП. Інші трактори потраплять на поля інших агропідприємств МХП. Нові трактори замінять ті трактори Fendt, які вже відпрацювали від 10 000 до 15 000 мотогодин на полях агрохолдингу.

Нова техніка, поставлена компанією «Астра» на територію України, уже передана в руки досвідчених трактористів МХП і працює на землях компанії.

На сьогодні МХП – найбільший власник тракторів Fendt у світі. Близько 100 потужних тракторів виробництва цієї компанії працюють на полях українського агрохолдингу. Відносини між компанією «Миронівський хлібопродукт» і виробником тракторів Fendt склалися настільки дружні, що нові моделі і розробки виробника сільгосптехніки випробовуються, зокрема, й на полях МХП. У цілому Агробудівельний альянс «Астра» вже понад 9 років постачає і обслуговує техніку в МХП, щороку зміцнюючи партнерські відносини, що вже склалися.