МХП знову обирає трактори Fendt

25.03.2016

МХП вже три роки поспіль проводить закупівлю тракторів Fendt з метою оновлення парку техніки та обслуговування земельного банку, який постійно розширюється. У 2014 році було придбано 14 тракторів Fendt, в 2015 р. – 15, і з початку 2016 року – вже 16 тракторів.
Нова техніка вже розподілена по філіям МХП і передана в руки досвідчених і кваліфікованих механізаторів. Високоефективні та потужні трактори, поставлені компанією «Астра», почали працювати в Сумській, Черкаській, Вінницькій, Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях. У 2015 році агрохолдинг МХП розширив свій земельний банк, і нові трактори будуть працювати переважно на новопридбаних землях і господарствах.
Сьогодні агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» є найбільшим власником тракторів Fendt у світі. На його полях працюють близько 140 потужних тракторів марки Fendt. Завдяки взаємовигідним партнерським відносинам, що склалися між МХП, виробником тракторів Fendt – корпорацією AGCO і Дистриб'ютором агробудівельним альянсом «Астра», нові моделі і розробки Fendt періодично випробовуються і на полях українського агрохолдингу.
У жовтні минулого року, під час святкування 10-річчя співпраці ПрАТ «НВФ «Урожай», корпорації AGCO і компанії «АСА «Астра», згадували історію придбання першого трактора. Олег Володимирович Васецький, директор підприємства, розповів про те, як приймалося рішення про вибір трактора: «Я ще ніколи так не заглиблювався у процес купівлі техніки. Ми довго порівнювали Fendt з іншими тракторами, щось малювали, прораховували – і, зрештою, вибрали те, про що жодного разу не пошкодували».