П’ята річниця «Трактор-фесту» в «Урожаї»

21.06.2016

17 червня в «Урожаї» відбувся традиційний фестиваль тракторних перегонів «Трактор-фест». У 2016 році фестиваль відзначав п’яту річницю свого проведення. Подія відбулася в Яблунівці Корсунь-Шевченківського району Черкаської області.

Цей, завжди очікуваний багатьма, фестиваль служить згуртуванню усіх працівників ТОВ «НВФ «Урожай», а саме трударів Канівського, Звенигородського, Городищенського, Корсунь-Шевченківського, Катеринопільського, Лисянського і Тальнівського районів Черкаської області та Богуславського й Миронівського районів Київщини.

Для усіх гостей та учасників фесту були запропоновані смачні страви, веселі народні гуляння. Запрошені зірки – Дядя Жора та Руслана Писанка – визначали переможців конкурсів на найоригінальніший капелюшок та найпрудкіших директорів філій.

Цього року, вперше на «Трактор-фесті», було започатковано «Шопопало-раллі» — змагання чудернацьких транспортних засобів із підручних матеріалів та фешн-конкурс транспортного «апгрейду» (модернізації) звичайних тракторів.

У найближчому майбутньому фестиваль «Трактор-фест» має усі підстави стати заходом всеукраїнського масштабу. На думку директора «Урожаю» Олега Васецького, «Трактор-фест» вже давно виріс із регіональних «штанців», тому в перспективі фестиваль має залучити до змагань професійної майстерності та винахідливості механізаторів різних сільськогосподарських товариств всієї України.

«Є традиції з великої літери. І «Трактор-фест» безумовно належить до них. Є такі речі, які починаєш, а вони чомусь не йдуть. А наш фестиваль буквально на крилах полетів, — каже Олег Васецький. — І головне у тому, що «Трактор-фест» не стоїть на місці, а постійно змінюється. Він основа піраміди, тих людей, які працюють в «Урожаї».

Довідка:
ТОВ «НВФ «Урожай» — лідер сільського господарства України в галузі рослинництва. У складі МХП – з 2006 року. ТОВ «НВФ «Урожай» має 14 рослинницьких філій, 2 тваринницькі філії та 2 філії, які є машинно-тракторними парками.