Перша всеукраїнська акція від ТМ «Наша Ряба» — «Купуй, готуй, кермуй»!»

02.10.2013

З 1 жовтня  по 9 грудня 2013 р. у фірмових  магазинах ТМ «Наша Ряба»  та в супермаркетах України, де представлена  фасована продукція бренду, проходитиме промоакція «Купуй, готуй, кермуй», у рамках якої 10 щасливчиків стануть власниками автомобілів Peugeot 208, а 7 тисяч учасників отримають різноманітні подарунки.

Умови участі в акції максимально прості:

1. Купуй курячу продукцію ТМ «Наша Ряба» в супермаркетах з акційним стікером або у фірмових магазинах продукцію ТМ «Наша Ряба» на суму від 35 грн. (за покупку від 35 грн. отримуй від продавця скретч-карту);

2. Реєструй акційні коди зі стікерів та скретч-карток по смс на номер 9100 або на сайті  www.ryaba.com.ua та бери участь в акції;

3. Отримуй шанс стати власником корисних подарунків та автомобіля (щодня -100 подарунків, щотижня - автомобіль).

За перебігом акції можна стежити на сайті www.ryaba.com.ua  та на сторінці ТМ «Наша Ряба» в соціальній мережі  Facebook  www.facebook.com/Nasha.Ryaba.

Основна національна підтримка розпочалась  з 30 вересня: в ефірі 23 каналів з’явився новий ролик, який анонсує  промоакцію (переглянути ролик можно за посиланням).

З 28 жовтня на телеканалах виходитимуть в ефір ролики зі щасливими переможцями акції «Купуй, готуй, кермуй!».

З повагою,

Команда ТМ «Наша Ряба».