ТМ «Наша Ряба» на першому місці в рейтингу «50 найпопулярніших брендів України»

27.09.2013

Четвертий рік поспіль ТМ «Наша Ряба» посідає перше місце у рейтингу найбільш популярних продуктових брендів серед українських споживачів, за версією журналу «Фокус». Ми пишаємося публічним визнанням високої якості продукції ТМ «Наша Ряба» і довірою споживачів до компанії, що є найпотужнішим виробником курятини в Україні. Наша команда постійно працює над вдосконаленням найпопулярнішої серед українців продукції, щоб кожен споживач знайшов у лінійці нашої основної торговельної марки найзручніший для себе продукт.

Підкресливши тривалу рекламну активність ТМ «Наша Ряба», серед її досягнень експерти відзначили рекламну кампанію «Піклуючись про вас» та іміджевий ролик «Їй сподобалось». Увагу також привернули телевізійні проекти – «Свати у плити», «Молодша кухня», акції з подарунками в соціальній мережі Facebook, а також розвиток торговельної мережі «Сімейний м’ясний магазин».

Попередній список найпопулярніших українських брендів, що потрапили до рейтингу, було складено на основі дослідження MMI Ukraine, проведеного компанією «TNS Україна» взимку 2012 і навесні 2013 рр. У ході опитування, у якому взяли участь 10 тисяч осіб у віці 12-65 років, оцінювалися виключно бренди, створені українськими компаніями-виробниками, або створені зарубіжними компаніями спеціально для українського ринку.