ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

ПрАТ «Миронівська птахофабрика» – одна з найбільших птахофабрик України та Європи. Це підприємство замкнутого циклу від виробництва добового молодняка до виробництва м’яса курчат-бройлерів. Підприємство виготовляє продукцію як для реалізації на внутрішньому ринку України, так і для експорту до багатьох країн світу.

Це перша птахофабрика, яка була побудована МХП з нуля. Вартість проекту – 550 млн дол.

Операційна діяльність
Підрозділи ПрАТ «Миронівська птахофабрика»:

• Інкубаторно-птахівнича станція потужністю 214 444 800 яєць / рік.
  • Виробничі дільниці з вирощування птиці: 26 дільниць (бригад) із загальною кількістю пташників: 424.
  • Комплекс з переробки курчат-бройлерів.
  • Цеху утилізації продуктів виробництва.
  • Очисні споруди комплексу з переробки курчат-бройлерів.
  • Транспортна служба: близько 280 одиниць автотранспортної техніки.

На підприємстві використовується обладнання таких фірм і виробників: Pas Reform, VDL, Stork і Meyn, Mavitec, «Нью Хауз Технолоджі» (Голландія), Big Dutchman, CFS (Німеччина), Marel, Haarslev Industries (Данія), Poss (Канада).

Показники роботи підприємства за 2015 рік

• Виробництво м′яса птиці на рік – 234 тис. тонн.
  • Кількість голів (яку виростили) – 129,8 млн. голів.
  • Види готової продукції: м′ясо птиці охолоджене, заморожене, фасоване, нефасоване.

Сертифікація підприємства

• ISO 9001:2008.
  • ISO 22000:2005.
  • FSSC 22000:2010.
  • Сертифікат HALAL.
  • Дозвіл ЄС: Номер: 23-07-30 PF від 2013 р.
  • BRC Food Safety (редакція 7).

Соціальні проекти / програми підприємства
На ПрАТ «Миронівська птахофабрика» для всіх працівників діє соціальний пакет:

• Пільгові: продукція та харчування, забезпечення путівками до таборів та санаторіїв.
  • Безкоштовна доставка працівників на роботу / з роботи; можливість відвідування тренажерної зали.
  • Матеріальна допомога, подарунки працівникам та їхнім дітям з нагоди свят.
  • Регулярне преміювання найкращих працівників.
  • Можливість навчатись працівникам та їхнім дітям за рахунок підприємства у вищих навчальних закладах України.
  • Програми для працівників «Молодий спеціаліст», «Кадровий резерв»;
  • Молодих спеціалістів та працівників підприємство забезпечує тимчасовим та постійним житлом. На сьогодні до послуг спеціалістів чотири гуртожитки, два багатоквартирні житлові будинки.

Кількість працівників підприємства – понад 3 700 осіб.

Благодійна діяльність
За 2015 рік підприємство спрямувало на благодійність понад 3,6 млн грн. Ця сума була спрямована на підтримку навчальних закладів району та міста, медичних установ, благодійних, громадських та волонтерських формувань, а також на допомогу організаціям ветеранів, ліквідаторів ЧАЕС, територіальному центру соціального обслуговування населення Канівського району, держустановам, профспілковим організаціям тощо.
Значні кошти у 2015 році були спрямовані підприємством на ремонт доріг Канівщини. ПрАТ «Миронівська птахофабрика» спільно з ПрАТ «НВФ «Урожай» профінансували ремонт доріг Канівщини на суму близько 3,5 млн грн. Ці кошти було освоєно як на проведення ямкових ремонтів, так і на укладання нового асфальтобетонного покриття на найбільш проблемних ділянках доріг.
З 2015 року ПрАТ «Миронівська птахофабрика» запровадило щорічну програму підтримки обдарованих і талановитих дітей Канівщини, в рамках якої заохочувальні стипендії отримали близько 30 школярів із міських і сільських шкіл – переможців олімпіад і конкурсів.
Окремий напрямок у благодійній діяльності – допомога учасникам АТО та підтримка їх сімей. Щомісяця сім’ї АТОвців отримують продукцію птахофабрики. Підприємство надає допомогу безпосередньо військовим: бронежилети, комплекти літньої, зимової форми, а також амуніція та медичні аптечки. А також допомагає канівському військкомату та волонтерським організаціям. Для потреб АТО на схід було відправлено 5 одиниць транспорту, надавались послуги у їх ремонті.

Директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика» – Міщенко Сергій Васильович.
Черкаська обл., м. Канів, вул. Енергетиків, 245. Телефон приймальні: (04736) 3 85 23.

Директор Комплексу з переробки курчат-бройлерів – Адамчук Віталій Борисович.
Черкаська обл., Канівський район, 1 с. Степанці, вул. Польова. Телефон приймальні: (04736) 3 00 20.

План взаємодії із зацікавленими сторонами

Комунікаційна політика