ПрАТ «Оріль-Лідер»

Птахофабрика «Оріль-Лідер» – це виробництво замкнутого циклу, яке виробляє різноманітну продукцію: від добового молодняку до м′яса курчат-бройлерів. Технологічний процес виробництва м′яса птиці включає інкубацію яєць, вирощування бройлерів, забій птиці та її переробку. Підприємство виробляє продукцію для реалізації на внутрішньому ринку України.

Комплекс введений в експлуатацію у 1980–1981 роках, увійшов до складу МХП у 2001 році.

Операційна діяльність
Виробнича база птахофабрики «Оріль-Лідер» складається з трьох ліній:

• Інкубаторій потужністю 40 млн яєць / рік.
  • Виробничі відділення з вирощування птиці: 4 виробничі дільниці із загальної кількістю пташників: 178.
  • Цех забою та переробки курчат-бройлерів: максимальна потужність 7 000 голів / на рік.

В 2015 році всі підрозділи птахофабрики пройшли реконструкцію. Триває будівництво 5 нових відділень.

На підприємстві використовується обладнання таких фірм і виробників: Pas Reform, SmartSetPro (Голландія), Big Dutchman (Германія), MMO POSS (Канада), Roxell.

Показники роботи підприємства за 2015 рік:

• Посадка –27 090 892 голів.
  • Отримано живої ваги – 64 148,7 тонн.
  • Види готової продукції: м'ясо птиці охолоджене, заморожене, фасоване, нефасоване.

Сертифікація підприємства

• ДСТУ ISO 9001 Система управління якістю та безпечністю харчових продуктів
  • ДСТУ ISO 22000. Сертифікат систему управління безпечністю харчових продуктів – ДСТУ ISO 22000: 2007 та Сертифікат на систему управління якістю – ДСТУ ISO 9001:2009, видані у 2012 році.

Соціальні проекти / програми підприємства
Соціальний пакет для працівників ПрАт «Оріль-Лідер»:

• Пільгові: продукція та харчування, забезпечення путівками до таборів та санаторіїв.
  • Безкоштовна доставка працівників на роботу / з роботи.
  • Матеріальна допомога, подарунки працівникам та їхнім дітям з нагоди свят.
  • Регулярне преміювання найкращих працівників.
  • Можливість навчатись працівникам та їхнім дітям за рахунок підприємства у вищих навчальних закладах України.
  • Програми для працівників «Молодий спеціаліст», «Кадровий резерв».
  • Молодих спеціалістів та працівників підприємство забезпечує тимчасовим та постійним житлом.

Благодійна діяльність
Упродовж 2015 року підприємство «Оріль-Лідер» надало благодійну допомогу близько 20 різним організаціям та установам у сумі понад 500 тисяч гривень.
Основну частину коштів була спрямовано на ремонт шкіл Петриківського району. Зокрема в Миколаївській, Курилівській, Єлизаветівській школах, в рамках програми з енергозбереження, проведено заміну вікон на металопластикові. Також «Оріль-Лідер» на постійній основі підтримує медичні заклади міста і району, регулярно надає допомогу військовим у зоні АТО, сприяє розвитку мистецьких колективів та релігійних спільнот.

Директор ПрАТ «Оріль-Лідер» – Утешев Олексій Валерійович
51831, Дніпропетровська обл., Петриківський р-н, с. Єлизаветівка, вул. Хмельницького, 1. Тел. приймальної (056) 740-95-38. Тел. (05634) 2-31-61 (62).

План взаємодії із зацікавленими сторонами

Комунікаційна політика