СТОВ «Старинська птахофабрика»

Старинська птахофабрика – один з двох племрепродукторів МХП та найбільше підприємство такого типу в Європі.

Головне завдання – вирощування племінного поголів’я курей з метою отримання якісних інкубаційних яєць.

СТОВ «Старинська птахофабрика» було засноване 11 травня 2000 року. З 2002 року підприємство входить до складу МХП.

Операційна діяльність:

• 9 ремонтних дільниць.
    • 18 продуктивних дільниць.
    • Загальна кількість пташників 228 пташників.

Інші обє’кти підприємства: автопарк, тракторний парк, механічна майстерня, яйцесклад, відділ виробництва м’ясної продукції (забійний цех та цех обвалки), електроцех, будівельний цех, інженерна служба, аварійна служба води та газу, склад паливно-мастильних матеріалів, 2 зернотоки зі складами, зерносушильний комплекс, склад мінеральних добрив, їдальня.

Результати роботи 2015 року:
За підсумками 2015 року на птахофабриці було вироблено 285 642 634 млн інкубаційних яєць.

Благодійність:
Упродовж 2015 Старинська птахофабрика реалізувала такі благодійні проекти: прокладення об’їзної дороги біля с. Малі Єрківці, благодійна допомога, капітальний ремонт ДНЗ «Казка».
Також був реалізований ряд благодійних проектів для соціальної сфери с. Веселинівка. У цьому селі спільно з ПАТ «МХП» був проведений капітальний ремонт дитячого садочку, масштабні ремонтні роботи школи, будинку культури та церкви.

З огляду на суспільно-політичну обстановку в країні, 2015 року підприємство продовжило надання допомоги Збройним Силам України. На базі птахофабрики був проведений капітальний ремонт більше тридцяти одиниць транспортної техніки Національної гвардії України.

Загалом на реалізацію соціальних проектів протягом 2015 року було спрямовано 4 000 050 гривень.

Соціальні проекти / програми підприємства
На СТОВ «Старинська птахофабрика» для всіх працівників підприємства діє соціальний пакет:

• Пільгові: продукція та харчування.
    • Безкоштовна доставка працівників на роботу / з роботи.
    • Матеріальна допомога, подарунки працівникам та їхнім дітям з нагоди свят.
    • Регулярне преміювання найкращих працівників.
    • Програми для працівників «Молодий спеціаліст», «Кадровий резерв»;

Директор СТОВ «Старинська птахофабрика» – Міщенко Сергій Васильович.

Адреса: 08361, Київська обл., Бориспільський район, с. Мирне, вул. Центральна 1. Тел.: 38 (044) 389-36-14 Факс.: 38 (044) 389-35-39.

E-mail: office.spf@mhp.com.ua

План взаємодії із зацікавленими сторонами

Комунікаційна політика