ЧАО «Украинский бекон»

 

Приватне акціонерне товариство «Український бекон» - виробник, що спеціалізується на переробці м'яса птиці, яловичини та продукує м'ясоковбасні вироби, делікатеси зі свинини і птиці, а також напівфабрикати.

 

Підприємство було засноване в 1996 році, до складу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» увійшло у 2008 році.

 


Операційна діяльність:

 

Виробничі лінії:

  • підрозділ сирого м'яса;
  • підрозділ виробництва м'ясоковбасних виробів;
  • підрозділ виробництва напівфабрикатів;
  • підрозділ упаковки.

 

Потужність виробництва м'ясних виробів, тонн:

  • 6 т/год;
  • до 120 т готової продукції на добу.

 

Обсяг виробництва м'ясних виробів становить:

  • 80-100 т/добу;
  • 28 000 т/рік.

 

Асортимент продукції складає 170 позицій. Продукція реалізується під такими торговими марками ПАТ «Миронівський хлібопродукт»:

  • «Бащинський»: м'ясні делікатеси зі свинини і м'яса птиці; варені ковбаси, сардельки, сосиски, паштети, шашлики; напівфабрикати з м'яса птиці, напівкопчені ковбаси;
  • «Європродукт»: пельмені, варені ковбаси, сосиски, сардельки;
  • «Наша Ряба»: охолоджене м'ясо птиці;

і торговими марками мереж:

  • HoReCaSelect™: варено-копчені частини птиці;
  • ARO™: варено-копчені частини птиці, сосиски, варені ковбаси;
  • «Ситний ряд™»: варено-копчені частини птиці;
  • «АШАН™»: напівкопчені ковбаси;
  • «Кожен день™»: варені ковбаси, сардельки.

 

 

Сертифікація підприємства:

  • Система управління якістю і безпечністю харчових продуктів за вимогами FSSС 22000, ISO 22000, ISO/ТЅ 22002, ISO 9001 (В 2013 році підприємство було сертифіковане компанією SGS Україна. У 2016 році сертифікація продовжена.).

 

 

Показники роботи підприємства за 2015 рік:

  • У 2015 році асортимент продукції збільшився більш ніж на 70 нових позицій.
  • У процесі запуску в серійне виробництво 10 нових продуктів.
  • У першому кварталі 2016 р. планується розробити та впровадити в серійне виробництво ще більш 7 нових продуктів.

 

 

Соціальні проекти / програми підприємства:

  • ПРАТ «Український бекон» забезпечує своїх працівників харчуванням, спецодягом.
  • Підприємство організовує доставку працівників на роботу і з роботи.
  • Для молодих фахівців та їхніх сімей розроблена програма оплати вартості житла.

 

Кількість співробітників – понад 1 500 осіб.

 

 

Директор ПРАТ «Український бекон» – Михайло Борисович Бащинський.


Адреса: 85180, Донецька обл., Костянтинівський р-н, с. Водяне-2, вул. Зелена, 1 а. Тел./факс.:(06272) 6 10 61.

www.bashinskiy.in.ua