Управління експорту існує у структурі ПАТ «Миронівський хлібопродукт» з 2007 року.

Основною діяльністю Управління експорту Комерційного департаменту є експорт продуктів харчування на зарубіжні ринки. Продуктовий портфель експорту включає заморожені тушки та частини тушок курчат-бройлеров, гусячу печінку фуа-гра, заморожене м'ясо гусей, готові продукти з м'яса птиці.

Станом на 31 грудня 2015 р. обсяги експорту м'яса птиці з початку року склали понад 132 тис. тонн.

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» експортує свою продукцію до 17 країн ЄС: Нідерланди, Ірландія, Бельгія, Польща, Італія, Греція й інші; країни СНД та Митного Союзу: Вірменія, Киргизстан, Казахстан, Грузія, Молдова, Узбекистан, Таджикистан; країни Близького Сходу: Ірак, Йорданія, Ліван, ОАЕ, Кувейт; а також в країни Африки:Єгипет, Лівія, Демократична Республіка Конго, й інші країни світу..

Географія експорту — близько 65 країн.

Готова продукція з м'яса птиці ТМ Qualiko і небрендовані напівфабрикати виробництва Миронівського м'ясопереробного заводу «Легко» експортуються в ряд країн Європи (Нідерланди, Ірландію, Францію, Великобританію, Румунію, Швейцарію, Словаччину) і СНД (Узбекистан, Киргизстан, Грузію, Молдову). Ведеться подальша робота з виведення даної продукції на ринки інших країн Європейського Союзу, а також країн Перської Затоки. Експорт гусячої печінки «фуа-гра» здійснюється у Францію, Нідерланди, Естонію, Білорусь.

У 2016 році МХП планує відкрити дистрибуційні склади у різних точках світу (ЄС, ОАЕ, Єгипет, інші).

Контакти:
Тел./факс: +38 044 207 99 40
export@mhp.com.ua

Сергій Горбенко
Начальник управління експорту
Моб.: +38 050 385 35 66
e-mail: export@mhp.com.ua

Олексій Прібєга
Начальник відділу продажів на експорт
Моб.: +38 050 416 48 34
e-mail: a.pribega@mhp.com.ua