Усі підприємства та компанії Групи МХП орієнтовані на здійснення закупівель якісних товарів, робіт та послуг на максимально вигідних умовах, побудови партнерських довготривалих відносин з постачальниками та підрядниками, що дозволяє досягати оптимальної ефективності виробництва. Під час вибору постачальників МХП керується принципами прозорості, чесності та конкурентності.

Політика закупівель ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

З метою заощадження ресурсів та оптимізації проведення тендерів, більшість закупівельних процедур проводиться за допомогою системи електронних торгів, що, однак, не виключає можливості проведення відкритих торгів з безпосередньою присутністю учасників на підприємстві. З переліком усіх активних тендерів можна ознайомитися у розділах «Електронні торги» та «Тендер на підприємстві» за посиланням https://tender.mhp.com.ua/tenders

Більш детальна інформація щодо реєстрації та участі у торгах на електронному тендерному майданчику

Високі вимоги МХП до якості власної продукції та виробничого процесу на своїх підприємствах невід’ємно пов’язані з тим, що кожен партнер також має здійснювати свою діяльність в рамках чинного законодавства України, переймати найкращі світові практики ведення бізнесу й прагнути до підвищення рівня послуг та товарів.

Правила поведінки постачальників Групи МХП