ЗВАЖАЮЧИ НА ШВИДКИЙ РОЗВИТОК ТА ПЕРСПЕКТИВИ, ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» РОБИТЬ СТАВКУ НА МОЛОДИХ СПЕЦІАЛІСТІВ, ЯКІ ХОЧУТЬ ПРАЦЮВАТИ І РОЗВИВАТИСЬ В АГРОБІЗНЕСІ. АДЖЕ САМЕ ВІД СПЕЦІАЛІСТІВ, ЇХ РІВНЯ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ЗАЛЕЖИТЬ РОЗВИТОК ТА УСПІШНІСТЬ КОМПАНІЇ.

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» — лідер агропромислового виробництва України, при формуванні штату працівників в першу чергу робить ставку на молодих спеціалістів.

Структуру компанії створено за системою вертикальної інтеграції бізнесу, де рослинництво — основа всіх подальших виробничих процесів, які завершуються виробництвом продукції «Наша Ряба». Таким чином, кожен, хто отримав с/г спеціальність, від агронома і механіка до ветеринара і технолога, від економіста і бухгалтера до інженера з автоматизованих систем керування виробництвом і енергетика можуть реалізувати себе, як фахівець, і здобути безцінний досвід ставши частиною команди МХП.

В рамках програми "Почни кар'єру з МХП", ми пропонуємо:

Наша мета — роблячи свій вклад в розвиток сільського господарства України, стати беззаперечним лідером на світовому ринку курятини.

Наша головна цінність — наші працівники.

Взяти участь у проекті можуть студенти всіх спеціальностей аграрних та технічних вишів України.

ДІЗНАВАЙСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОГРАМУ:

у соціальних мережах:

Facebook:  https://www.facebook.com/mhpstart/

Instagram: https://www.instagram.com/mhp_start/

у менеджера проекту:

Крістіна Григоренко, +380 (50) 448 79 25.