МХП анонсував запуск оновленої програми для молоді «МХП СТАРТ»

25.05.2018

Агроіндустріальний холдинг МХП продемонстрував яскраве відео на підтримку запуску оновленої програми для молодих фахівців — «МХП СТАРТ».
Головні герої нового ролика — молоді люди найрізноманітніших професій, об'єднані однією метою: заряджати цей світ, віддавати йому частинку себе, своїх знань і енергії. Це відображення сучасної аграрної галузі, інноваційної та ефективної, причому не тільки «на камеру»: в деяких епізодах знялися реальні співробітники МХП.
«Ми робимо величезну ставку на молодих фахівців і всіма силами розвіюємо міфи про агросектор як щось застаріле, — ділиться Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП. — Дуже хотілося надихнути студентів, випускників вишів, талановитих ентузіастів і просто мрійників. Сказати чи навіть прокричати їм: «Ви ті, хто живити світ!». Програма «МХП СТАРТ» націлена саме на те, щоб допомогти молодим людям максимально розкрити свій потенціал у сильній, ефективній, інноваційній команді холдингу».

«МХП СТАРТ» — програма кар'єрного розвитку, призначена для студентів 1-3, 4-6 курсів та випускників вищих навчальних закладів. Програма реалізується в чотирьох напрямах:
• лекції, майстер-класи та воркшопи від фахівців МХП;
• екскурсії на підприємства Групи МХП;
• практики;
• стажування з можливістю подальшого працевлаштування.
Детальні умови участі в програмі можна дізнатися в презентації на офіційному сайті програми «МХП СТАРТ».
Ролик був створений за участю креативного діджитал-агентства Grape. Продакшеном займалася команда NO STARS.
Пропонуємо вам переглянути ролик за посиланням.