Дата публікації фінансових результатів

11.03.2019

 MHP S.E. (“МХП” або “Компанія”, LSE тікер: “MHPC”), материнська компанія однієї з провідних агропромислових компаній України, що спеціалізується на виробництві курятини і вирощуванні зернових, а також іншій аграрній діяльності (виробництві м'ясоковбасних виробів та м’ясних виробів, готових до споживання), опублікує свої фінансові результати за четвертий  квартал та дванадцять місяців  2018 року о 07:00 (за Лондонським часом) 20 березня 2019 року.

Керівництво МХП проведе конференц-дзвінок для інвесторів і аналітиків з сесією питань і відповідей в день публікації результатів.

 

Деталі дзвінка:

 

Час:                                              14.00 Лондон / 16.00 Київ / 17.00 Москва

 

Назва:                                          Financial results for Q4 and 12М 2018

 

Стандартний міжнародний:       +44  2071943759

 

США:                                          +1 6467224916

 

ID конференції                            EV00087490

 

PIN-код для учасників                88378379#

 

Щоб стежити за презентацією разом з керівництвом компанії, будь ласка, зареєструйтеся за наступним посиланням:

http://event.onlineseminarsolutions.com/r.htm?e=1955570&s=1&k=947F36CA4B90AAE98AB1C266CECD9AAE

 

 

Для зв’язків з інвесторами:

Анастасія Соботюк (Київ)

a.sobotyuk@mhp.com.ua

 

Київ: +380 44 207 99 58

 

 

 

pdf Date notification for Q4 and 12M 2018_UA  Завантажити >

Все пресс-релизы