Виплата дивідендів

21.03.2019

Шановні акціонери,

Рада директорів MHP SE оголошує сьогодні про виплату проміжних дивідендів акціонерам Компанії.

Після ретельного дослідження показників діяльності Компанії за 2018 фінансовий рік і період з 1 січня по 15 березня 2019 р., Рада директорів затвердила виплату проміжних дивідендів у розмірі US$0,7474 на 1 акцію, що еквівалентно близько US$80 млн.

Проміжні дивіденди складають US$0,7474 на 1 акцію, що еквівалентно близько US$80 млн, що будуть виплачені 4 квітня 2019 року («дата виплати дивідендів») акціонерам Компанії згідно реєстру станом на 29 березня 2019 року («дата закриття реєстру»). Рада директорів підтвердила, що дивіденди не буде виплачено на ті акції, які знаходяться в казначействі.

Рада директорів MHP SE також повідомлена про згоду WTI Trading Limited (основного акціонера Компанії) на виплату дивідендів пізніше дати виплати дивідендів (але не пізніше 01 листопада 2019 р.) без нарахування відсотків на суму дивідендів, що будуть виплачені пізніше.

Прибуток на дивіденди акціонерів, які не є податковими резидентами Кіпру, не буде обкладатися податком на прибуток з дивідендів.

Акціонери, чий особистий прибуток обкладається податком на прибуток з дивідендів в країні їх податкової резидентності, можуть надати запит на додаткову інформацію своїм особистим юридичним, податковим та фінансовим радникам.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Анастасія Соботюк (Київ)

Директор Департаменту зі звязків з інвесторами, Корпоративний Секретар Компанії