Даний напрямок діяльності компанії включає виробництво широкого асортименту свіжих м’ясних продуктів, напівфабрикатів і готових продуктів харчування.
Сегмент м'ясопереробки є невід'ємною частиною і логічним розвитком вертикально інтегрованої бізнес-моделі МХП.
Один з головних компонентів наших м’ясних продуктів, який складає понад 50% сировини для ковбасних виробів, – це курятина власного виробництва.
Для виробництва м’ясних продуктів МХП вирощує птицю, велику рогату худобу, гусей на власних підприємствах та відгодовує їх кормами власного виробництва.
Мясопереработка
- Факти
-
2015
- У 2015 році обсяги виробництва продуктів м’ясопереробки склали майже 30 тис. тонн.
- На сьогодні МХП – один із лідерів серед виробників ковбасних виробів і готових м’ясних продуктів в Україні.
- Компанія використовує курятину власного виробництва і постійно нарощує прибутковість у цьому бізнес-сегменті.
- Фотогалерея
-
- Підприємства
-