Група МХП працює у напрямі впровадження нових рішень у сфері юридичних і корпоративних питань, які сприятимуть спрощенню роботи з партнерами і дозволять скоротити процес взаємного досягнення бізнес-цілей. Принципи, якими керується МХП при впровадженні нових рішень в роботі з партнерами – прозорість, ефективність для обох сторін, інформаційна відкритість, довгострокові партнерські відносини.

Договірні умови

Основним документом, який регулює всі взаємини з партнерами, є договір. Нижче наведено інформацію щодо умов укладення договорів з МХП:

I. МІЖ РЕЗИДЕНТАМИ УКРАЇНИ

1) Для закупівель МХП:

Дані умови офіційно опубліковано в газеті «Урядовий кур'єр» №58 від 27.03.2018 року.

Умови, що застосовуються до договорів, укладених між МХП і Контрагентами, в яких МХП виступає платником за виконані Контрагентом зобов'язання (редакція від 01.06.2019)

Дані умови офіційно опубліковано в газеті «Урядовий кур'єр» №109 від 12.06.2019 року.

2) Для продажів від імені МХП:

Данні умови офіційно опубліковані в газеті «Урядовий кур'єр» №141 від 31.07.2018 року.

«Умови, застосовні до договорів, укладених між МХП та Контрагентами, в яких МХП виступає виконавцем зобов’язань, які оплачуються Контрагентом (редакція від 01.03.2020)»

Дані умови офіційно опубліковані в газеті «Урядовий кур'єр» №53 від 20.03.2020 року.

Взаємовідносини зі співробітниками

Трудовий договір

Інформація про уповноважених осіб внесена до публічного реєстру Міністерства юстиції та опублікована на сайті.

Відтепер, замість направлення паперової копії довіреності, контрагенту достатньо лише дати посилання https://www.mhp.com.ua/uk/partners/yurydychna-informatsiya