Група МХП працює у напрямі впровадження нових рішень у сфері юридичних і корпоративних питань, які сприятимуть спрощенню роботи з партнерами і дозволять скоротити процес взаємного досягнення бізнес-цілей. Принципи, якими керується МХП при впровадженні нових рішень в роботі з партнерами – прозорість, ефективність для обох сторін, інформаційна відкритість, довгострокові партнерські відносини.

Договірні умови

Основним документом, який регулює всі взаємини з партнерами, є договір. Нижче наведено інформацію щодо умов укладення договорів з МХП:

I. МІЖ РЕЗИДЕНТАМИ УКРАЇНИ

1) Для закупівель МХП:

Дані умови офіційно опубліковано в газеті «Урядовий кур'єр» №58 від 27.03.2018 року.

Умови, що застосовуються до договорів, укладених між МХП і Контрагентами, в яких МХП виступає платником за виконані Контрагентом зобов'язання (редакція від 01.06.2019)

Дані умови офіційно опубліковано в газеті «Урядовий кур'єр» №109 від 12.06.2019 року.

2) Для продажів від імені МХП:

Умови, застосовні до договорів, укладених між МХП та Контрагентами, в яких МХП виступає виконавцем зобов’язань, які оплачуються Контрагентом

Дані умови офіційно опубліковані в газеті «Урядовий кур'єр» №141 від 31.07.2018 року.

Документи МХП

Взаємовідносини зі співробітниками